Témák » Búcsúzás » Meggyesi Éva: Az utolsó estén
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1736
Az utolsó estén

Az utolsó estén elcsókoltam
talán az összes csókomat,
az utolsó estén elvettél mindent,
ami belőlem megmaradt.

Az utolsó estén úgy csodáltál,
mint egy lehulló csillagot,
az utolsó estén szemed fénye
tündöklő gyémántként csillogott.

Az utolsó éjjel úgy öleltél,
ahogyan soha senki más,
hörgő vulkánként elsöpörtél
minden gátat,mi köztünk állt.

Az utolsó estén úgy szerettél,
mintha nem is akarnál semmi mást,
pedig akkor még nem is tudtuk,
hogy ez lesz az utolsó éjszakánk.

Beküldő: Meggyesi Éva.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error