Témák » Szakítás » Meggyesi Éva: Csalóka délibáb
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1533
Csalóka délibáb


Csalóka délibáb!Mért is hittem néked,
miért hagytam hogy elragadj?
Színes reményekkel mindent elvarázsolj,
majd sötét felhőként eltakard.

Csillagként jöttél holdvilágos éjjel
rám ragyogtatva minden fényedet,
felvidítottál,aztán messze tűntél,
s magaddal vitted szinte mindenem.

Ne kísérts többé!Ne térj vissza!
Nem ígérem hogy itt leszek!
Álmaimat már régen széjjel tépted,
s nem maradt számodra semmi sem.

Beküldő: Meggyesi Éva.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error