Témák » Búcsúzás » Meggyesi Éva: Még hozzád űz
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1836
Még hozzád űz

Még hozzád űz és hozzád fűz
ezernyi gondolat,
még látom néha elmosódva
a ködben arcodat.

Még hozzád szól és hozzád száll
ezernyi sóhajom,
de ne gondold hogy elvakít
csapongó tegnapom.

Még itt vagyok,de holnap már
ki tudja hol leszek?
Még várok rád,de holnap már
hiába keresel.

Most elmegyek,bár miattad
szememben könny ragyog,
Ma én sírok,de holnap tán
a te könnyed csorog.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error