Témák » Csalódás » Meggyesi Éva: Egy ölelés
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1991
Egy ölelés

Egy ölelésben benne volt minden,
forró vágy,ezernyi gondolat,
egy ölelésben benne volt minden,
de elsöpörted egy perc alatt.

Egy öleléssel úgy szóltál hozzám
mint sóhaj a tavaszi ég alatt,
de egy dörgő hang messze űzte,
s viharként tűnt el egy perc alatt.

Egy ölelés, míg rám néztél némán,
azt hittem lelkünk egybeforrt!
de egy durva hang messze űzött,
s hirtelen minden megfagyott.

S azóta százszor jobban érzem,
nincs veled többé holnapom!
Menj csak el,ne is nézz vissza!
S ne kérdezd többé hol vagyok!

Beküldő: Meggyesi Éva
Mile Andrea.
2013. január 20. 23:20:12
Nagyon tetszenek a versei.Szívhez szólóak.Üdvözlettel:
Andrea.
Új hozzászólás
 Error
 Error