Témák » Alkalmazkodás » Meggyesi Éva: Esőben, szélben
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1769
Esőben, szélben

Esőben ,szélben ,napsütésben
mindig csak téged vártalak,
de a lehulló sűrű ködtől
nem láthattam az arcodat.

Esőben ,szélben,sűrű ködben
letörve ,némán ballagok,
mint száraz ág,mit rég letörtek
s ott hever már az avaron.

Esőben ,szélben,zúgó szélben
most is csak téged vártalak.
Hiába! Nem látok semmit!
Köd takarja az arcodat.

Hiába hívlak nem is hallod,
a szél elsöpri hangomat,
de ha keresnél megtalálsz még,
hisz szívem félig már ott maradt.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error