Témák » Szerelem » Ismeretlen : A nagy Ó
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1571
A nagy Ó




Anikó!
Melletted lenni,nekem olyan jó,
úgy érzem szerelmem,te vagy a nagy Ó.
Boldog vagyok édes hogyha veled lehetek,
s alig várom,hogy foghassam kezedet.
Vidám vagyok veled és kisüt a nap az égen,
bánat,szomorúság könnye,sose érjen!
Úgy szeretlek hogy senkinek sem adnálak oda,
számíthatsz rám bármiben,és nem hagylak el soha!
Remélem tudod hogy mindenben értelek,
sokan bántanak téged,de hidd el megvédelek.
Ha bármi baj érne,én egyetlen kincsem,
füledbe súgom akkor : hogy semmi baj sincsen.
Te vagy az a nő akire mindig is vártam,
a szemednél szemeidnél szebbett,én még sose láttam.
Ha felnézel az égre,válassz egy csillagot,
én lehozom azt neked,ha ez az óhajod.
Tudom hogy félsz hogy nem felelsz meg nekem,
de veled fogom leélni az egész életem.
Kicsim!
Az ismeretlentől félni nem nagyon szabad,
mert olyan pasit találtál,ki melletted is marad.
Ha valami baj ér,gond vagy pedig bánat,
én ott leszek melletted s karjaimba zárlak.
Látom a szépet,a jót mi szerelmünkből fakad,
s ami sok-sok év után is ugyanilyen marad.
Tudom hogy rám te is nagyon vigyázól,
ezt olvasva gondolj rám mert borzasztóan hiányzol!


Beküldő: mikecracker
Anikó
2013. január 08. 06:30:07
Édesem nagyon szépet írtál.Nagyon szeretlek.Köszönöm,hogy vagy nekem.
Anikó
2013. január 08. 06:29:05
Kedves Tünde!Mike tényleg nagyon szeret engem,és minden singli csajnak egy ilyen pasast kívánok,mint ő.
Tünde
2013. január 08. 06:09:38
Ez nagyon jó lett :)
Grat !!!!!!!!
Nagyon szeretheted Anikót :)
Új hozzászólás
 Error
 Error