Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Gyertyaláng.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3291
Gyertyaláng.


A gyertyafénynél merengek némán
szobámban néma csend honol,
s a gyertyalángnál elmerengve
most is csak rólad álmodom.

Mint gyertyaláng,mely fellobban néha
te is csak úgy akarsz talán,
mint csorgó viasz a gyertya szélén
s hirtelen megfagy oldalán.

Talán szeretnél néha-néha
mint a kihunyó gyertyaláng,
forró testeddel hozzám simulva
mint csorgó viasz a gyertya oldalán.

S aztán hirtelen messze tűnnél
oda,hol erősebb fény ragyog.
itt hagyva engem félhomályban,
míg a gyertyával együtt elfogyok.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error