Témák » Természet » Varga Anikó: Szeptember
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 1493
Szeptember
Szeptember,szeptember,
esőt hozó kicsi ember.
A nyár szép lassan lépeget,
az ősz bájosan integet.
Nem haragszol senkire,
szépen és csendesen él ilyenkor a természet.
Én is nálad születtem,
köszönöm ezt neked kedvesem.
Szeptember,én ilyennek szeretlek,és ismerlek,
nagyon bátor vagy,és ezt meg is teheted.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error