Témák » Természet » Varga Anikó: Július
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 974
Július
Nálad a nyár igen forró,
a nap az égen ilyenkor nagyon ragyogó.
Kemény,erős asszony vagy,
erőd cserben sosem hagy.
Ilyenkor teljes a természet,
az egész világot beékesíted.
Az esték ilyenkor a legszebbek,
még a Holdnak is adsz a munkához kedvet.
Július,én ilyennek szeretlek,és ismerlek,
légy mindig magabiztos,ha teheted.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error