Témák » Természet » Varga Anikó: Június
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 896
Június
Meghoztad végre a nyarat,
nálad mindenki dalra fakad.
Mosolyog az égen a nap,
nem látogat meg ilyenkor senkit sem a fagy.
Este az égen a csillagok huncutkodnak,
ékes mozgásukkal fényesen ragyognak.
Élénk és kedves a természet,
a hideg ilyenkor senkit sem fenyeget.
Június, én ilyennek szeretlek,és ismerlek,
a szívemet is elönti a gyengéd szereteted.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error