Témák » Természet » Varga Anikó: Január
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 1480
Január
Nálad még mindig nagyon fagy,
mégis bátor és vakmerő vagy.
Kemény,zord harcos,
de cseppet sem morcos.
Csendes vagy,bár olykor nagyon kemény,
igazán harcedzett,vidám legény.
Január,én ilyennek szeretlek,és ismerlek,
és ha kel,mindentől megvédelek.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error