Témák » Szenvedély » Meggyesi Éva: Ne játssz a tűzzel
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1695
Ne játssz a tűzzel

Ne játssz a tűzzel! Perzsel,éget,
minden mit érint lángra kap,
Ne játssz a tűzzel! Csak martalék lesz
ami belőled megmarad.

Ne játssz a tűzzel,nem kímél meg!
Csak lángol,s örökre megsebez,
ne játssz a tűzzel! csak megéget,
s nem bírsz már többé élni sem.

Ne játssz a tűzzel,ne kapj lángot!
S ha mégis,kerüld el messzire!
Mit érint csak üszkös,kopár sík lesz,
s tova söpör majd messzire.

Menj inkább messze!Hol zúgó szélben
lágyan csörtet a kis patak,
könnyeid elviszi messze,
s csitul a láng ,mely fogva tart.

Beküldő: Meggyesi Éva
Meggyesi Éva.
2013. január 29. 08:02:18
Köszönöm szépen.Nagyon örülök neki.Üdvözlettel.Éva.
Varga Anikó
2013. január 05. 17:51:14
Ez a vers nekem nagyon tettszik!Üdvözlettel:Anikó
Új hozzászólás
 Error
 Error