Témák » Szerelem » Varga Anikó: Szerelem
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 1150
Szerelem
Szerelem,szerelem,
oly tág fogalom ez nekem.
Mit jelenthet ez az érzés?
Talán egy kedves,gyengéd érintést.
Ha szerelmes vagyok,a széllel szállok,
ilyenkor a Földre nem is nagyon vágyok.
A szívem ilyenkor tüzes és meleg,
kedvesem remélem, hogy nagyon szeretsz.
Beküldő: Varga Anikó
Varga Anikó
2013. január 07. 11:36:20
Nagyon szívesen életem,és mindig szeretni is foglak.


mike cracker
2013. január 07. 08:39:48
Nagyon szeretlek és köszönöm neked , hogy te is engem :D
Új hozzászólás
 Error
 Error