Témák » Aggódás » Meggyesi Éva: Mint hűs patak
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1324
Mint hűs patak

Hiányzol!
Mint hűs patak mely szomjazik a fényre
a néma fák közt bújó napsütésre,
úgy vártalak!

Merre vagy?
e szürke messzeségbe két szemem hiába
réved,
nem látom arcodat!

Jössz e már?vagy keresselek újra
álmaim ködébe bújva
mondd meg,merre vagy?

Akarsz még?Vagy felejtselek végleg
szívem mélyén megkönnyezve téged.
Mondd meg,hol maradsz?

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error