Témák » Reménytelenség » Meggyesi Éva: kétség.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1227
kétség.


Mért ülök itt félrebújva
,mint egy riadt kismadár?
Mért gubbasztok szárny szegetten
hisz az élet tova száll.

Mért nem kezdem én is újra
úgy,ahogy már annyi más,
minden búmat félretéve
hisz vár rám a nagy világ.

Tudnék e még úgy szeretni
mint ahogyan senki más?
mernék bízni,és remélni?
Tudván.nincsenek csodák.

Vagy maradjak kételyek közt
őrlődve mint annyi más?
Istenem!Adj jó tanácsot!
Remélem még rám találsz!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error