Témák » Szilveszter, Újév » Meggyesi Éva: Újévre.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2951
Újévre.


Megint eltelt egy év,mint egy pillanat,
magával söpörve jót,és rosszakat.
Vajon az újév mit hoz majd nekünk?
Örömet,bánatot?Az majd kiderül.
Temesd el a múltat,ne légy keserű
még a rossz is jobb lesz,hogyha szeretünk.
Ne add fel soha!Higgy ,remélj és szeress!
Nyújts barátaidnak segítő kezet!
Én nem kérek mást,csak boldog életet,
jólétet,nyugalmat,békét mindenkinek!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error