Témák » Csalódás » Meggyesi Éva: Lelked fagyos föld.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1088
Lelked fagyos föld.




Megint rám köszönt a téli alkonyat
s a sűrű néma ködben nem látom arcodat.
Hangod sem hallom,hiába kereslek,
térben és időben hiába követlek.

Lelked fagyos föld,szíved jéghideg
felmelegíteném,de úgysem éri meg.
Hiába adnám szívem melegét
megfagyott lelked úgy sem értené.

Hisz puszta hideg tél lenne otthonom
jégcsappal terítve lenne vánkosom.
s ha mégis olvadna megfagyott szíved
puszta hidegétől lelkem halna meg.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error