Témák » Szeretet » Schmidt Károly: Bizsergő szeretet
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 907
Bizsergő szeretet
Fontold meg végre a szeretet fontosságát,
fogadd el mindennapi létjogosultságát.
Nélküle az élet egy feltöretlen ugar,
gyomok hátán gyomok, mely szívet, s lelket takar.

Ne hagyd ki az életedből, ne hagyd elmenni,
szeretne Ő Nálad is lelked része lenni.
Add meg Neki hát Te is a lehetőséget,
varázsolni fog Neked is boldog életet.

Ne tagadd meg Tőle az igazak álmát,
éld át jelenlétének bizsergő hatását.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error