Témák » Béke » Deme Mónika: Nevelőszülők
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 7250
Nevelőszülők
Nevelőszülőknél élem,
Én már az életem,
De én úgy érzem.
Hogy úgy szeretnek engemet,
Ahogy saját gyermeküket,
Sok mindent nekik köszönhetek,
De azt is remélem, még sok évet velük élhetek!

Én már úgy szeretem nevelő szüleimet,
Ahogy más gyermek valódi szüleit,
Hiszen ők neveltek fel engemet,
S a két testvéremet is,
Szeretetben és békességben tölthetjük el éveinket!
Beküldő: Deme Mónika
Aletta kume
2021. március 12. 13:47:08
énis nevelt lány vagyok és szeret a nevelö anyám
Gábori Levente
2020. május 02. 19:53:25
Nagyon szép!
Új hozzászólás
 Error
 Error