Témák » Magány » Ráth József: Utcán
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 2422
Utcán
Mennek az utcán az emberek
S én úgy szeretnék velük menni,
De nem jön velem már senki.

Mert vagyok tűnődő borús lélek,
S mert árva vagyok és semmim sincs.

És mennek, mennek az emberek,
S én mindig egyedül megyek.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error