Témák » Élet » Kustra Ferenc József: … mint élet-tényező!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 11
… mint élet-tényező!
(3 soros-zárttükrös duó)
Aki megszületik, annak már ketyeg is az életórája
Nem kell ezen oly' nagyon gondolkozni, ne gyötörd magad mára…
Aki megszületik, annak már ketyeg is az életórája.

Az öregségben döbbenünk rá, hogy milyen gyors az mi időnk,
Jó lenne szabályozni, de nem engedi, pedig mérhetnönk…
Az öregségben döbbenünk rá, hogy milyen gyors az mi időnk.
*
(HIQ csokor a félhaiku-lánc elvisége alapján)
Időből
Nem fogy ki elem!
Csak gerjed.

Vezeti
Nem örök éltet.
Csak gerjed.

Szabályzás
Nincs, mert nem lehet!
Csak gerjed.

Öregség
Döbbenetes gyors!
Csak gerjed.

Mágia
Ebben gyötrődni…
Csak gerjed.

Csak ketyeg
Életóra… megy!
Csak gerjed.

Vecsés, 2023. október 9. - Kustra Ferenc József- Íródott: 3 soros-zárttükrösben és HIQ -ban.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error