Témák » Vágyakozás » Kustra Ferenc József: Szerelmedet kívánom, Laura!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 6
Szerelmedet kívánom, Laura!
Szerelmed kívánom, Laura!
Vége enyém lehetnél már… na!
Szerelmet kívánok,
Csak tiedre vágyok!
Lelkemnek nagyon kell már, biz’ a.

Hiányod marja sérült lelkem,
Hogy igy maradunk, azt már félem…
Óvó ölelésed,
Lelki véleményed!
Értelme közös létnek? Félem…

Van végzet óvó ölelésben,
Ha elmarad, bárcsak… lélekben…
Lélekben minden van,
Benne lötyög mi van.
Szerelmed Laura… lelkemben...!

Vecsés, 2023. június 27. –-Kustra Ferenc József- íródott: Romantikus LIMERIK csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error