Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Emlék
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 47
Emlék
A tegnap már csak képkocka
Felrakhatod a polcodra
Kiszínezve fényesítve
Pár mosollyal jól meghintve

S amíg tart a festék a papíron
Megmarad az elpárolgott alkalom

Őrizd lelkedben a fényt
A vaku-villanást
Mely elhozza a reményt
A múltba párogott alkalommal
Bölcs-tapasztalt tartalommal
Mint harmat őszi hajnalon
Lecsapódik korosodott arcodon
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error