Témák » Szerelmi bánat » Meggyesi Éva: Húzd rá prímás
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 154
Húzd rá prímás
Húzd rá prímás, szóljon a nóta,
valami pattogós legyen,
hadd szóljon az a hegedű,
hisz az kell most nekem.

Valami tüzes nóta kell,
hogy vidámabb legyek,
ne tudják, hogy mennyire fáj
az a bolondos szívem.

Húzd rá prímás, hiszen a nóta
valami gyógyír most nekem,
had szóljon az a hegedű,
ahogy még sosem.

Húzd rá prímás! Én most a búmat
egy dalban mondom el,
hadd tudja, aki elhagyott, hogy
érte fáj szívem.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error