Témák » Anyák Napja » bahus Katalin: Anya!
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 130
Anya!
Anya, kinek gyermeke minden boldogsága!
Szívét melengeti arca mosolygása,
Minden kívánsága, hogy őt boldognak lássa.
Fájdalmat ne ismerjen,
könnyet sose ejtsen.
Legyen boldog minden lépte,
akkor nyugodt egy anya szíve!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error