Témák » Szerelem » Stevens Wallace: Asszony a napsütésben
Beküldve: 2011.03.18.
Ennyien olvasták eddig: 1636
Asszony a napsütésben
Csak annyi, hogy a mozgás, ez a meleg olyan,
mint egy asszony mozgása és melege.

Nem mintha bármi kép volna a levegőben,
nincs formának se kezdete se vége:

üres. De bennünket egy asszony síma aranyban
ruhája súrolásaival éget

és a létezés szétbomlott bőségével,
mely határozottabb önmagánál-

mert az, amit ő, testtelen,
a nyári mezők illatait viselve

bevallja a szótlan, közönyös, a rejtve
világos, egyetlen szerelmet.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error