Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Rózsaszál
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 218
Rózsaszál
Szedtem már életemben sok rózsát,
illatoztam bimbódzó virágát.
Bánat nélkül nincs öröm sohase,
megszúrt már alattomos tövise.

Szerelemnek társa lett a féltés,
megtalált engem is kísértés,
fogd hát óvatosan meg a rózsát,
szeretetre váltva hervadását.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error