Témák » Vallás » Erdős Sándor: István király
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 227
István király
Nagyasszonyunk napján törvényt tartasz.
Jövőt, reményt adsz minden magyarnak.
Áldja neved a jövő gyermeke.
István király. Áldassék a neve!

Ma is szent a te neved a népnek.
A jó reménynek, és minden szépnek.
Kérlek jó Istenünk add meg nékünk.
Emlékezzen rá örökké népünk!
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error