Témák » Szeretet » Kovacs Ivan: Misztérium
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 221
Misztérium
A szeretet mennyit ér,
és az élet mennyit kér?

A misztérium válasza
az utolsó vacsora,

melyben a bor és a kenyér
hagyatékosan test és vér.

Melyben Krisztus tudatta
hogy a borban és kenyérben,

a testében és a vérében,
áldozatát ránk hagyta.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error