Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Titkos szerelem
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 510
Titkos szerelem
Erdős Sándor : Titkos szerelem

Gyöngyházfényű tekintetedben fürdök.
Beleremeg a lelkem,ha reám veted.
Bús, szerelmes gondolatokat őrzök.
De sohasem mondhatom el neked.

Te csak délibáb vagy nékem a valóban.
Megfoghatatlad,de létező csoda.
Őrült, vad szerelmem tiéd titokban.
Sajnos nem lehetsz enyém soha.
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error