Témák » Hazugság » Kustra Ferenc József: Nem csitulnak
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 375
Nem csitulnak
A tenger hullámai nem csitulnak
Szelek óriási nagyot korbácsolnak.
Készültünk, védelemre, intézkedtünk.
Más kezében sorsunk, van-e Istenünk?

Gyömrő, 2003. április 24. ? Kustra Ferenc
Beküldő: Kustra Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error