Témák » Fájdalom » Szabó Borbála: Bátyám emlékére 1977-2015
Beküldve: 2020.08.14.
Ennyien olvasták eddig: 1081
Bátyám emlékére 1977-2015
Bátyám Emlékére! 1977-2015


Már nem vagy itt velem, emlékezem......
Együtt cseperedtünk, lett pár közös titkunk.
Hiába sírok halkan, már nem vagy velem,
Nem fogod kezem, nem állsz mellettem,
Mindig megérezted, ha baj van.
S minden vigasz és ölelés,biztatás
Amit tőled kaptam, lelkemet nyugtatta.
Mindet elrejtettem mélyen a szivemben,
Hogy visszaölelhessem egyszer az életben.
Beküldő: Szabó Borbála

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error