Témák » Szerelem » Horváth Zsófia: Közlekedés az érzelmekben
Beküldve: 2020.07.13.
Ennyien olvasták eddig: 448
Közlekedés az érzelmekben
Úgy jöttek bennem a nem tudomok
Mint a metró jár, három percenként
S felszálltak rá, nehéz tudomok
S a végállomáskor leszálltam én.
Bevártam azokat a perceket
Míg jött a nehezebb buszjárat
S várásom közben merengtem
Hogy szívem vajon most hol járhat.
Beküldő: Horváth Zsófi

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error