Témák » Társ » Poór Edit: ŐRANGYAL
Beküldve: 2016.12.07.
Ennyien olvasták eddig: 654
ŐRANGYAL
ŐRANGYAL
Írta: Poór Edit

Őrangyalokat úgy képzeled,
Csak felhők fölött léteznek.
Más dimenzióban,
Energia testtel rendelkeznek.
Vigyáznak rád,
Bajban mindig segítenek.
Hidd el őrzőangyalok,
A földön is léteznek.
Észre sem veszed,
Utatok egymás mellet vezet.
Őrző angyali szemek,
Vigyázzák életetek.
Okát a múltadban keresd,
Szeretet szála vonz benneteket.
Nem kell, melletted legyen,
Összefűzi lelketeket,
Őszinte baráti szeretet!
Írta: Poór Edit
Beküldő: POÓR EDIT
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error