Témák » Szenvedély » Sz.István Bálint: Tavaszodik
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1660
Tavaszodik
Tavaszodik
hajnalban
kék nárcisz bont
virágot
arcomon hűvös
a harmat
forró öledbe
rejteném !
Hiányzol !

Ma éjjel újra
álmodtam rólad
csak ketten voltunk
te meg én
szemedben
vágyakozó tüzek
gyúltak
s összeolvadtunk
zihálva
mint
a föld s az ég.
Beküldő: Sz.Vili

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error