Témák » Elmúlt szerelem » Horvát Jánosné: Sors
Beküldve: 2015.04.12.
Ennyien olvasták eddig: 1954
Sors
Vetett ágyam magányában
gondolkodom, hol hibáztam,
talán nem is vagyok vétkes,
galád sorsnak a keze ez.

Boldog voltam kis időre,
beleszólt a sorsnak keze,
mennyi-mennyi szép estéken
melletted volt az én helyem.

Hozzád bújva mondtam néked,
soha-soha el nem megyek,
veled érzem jól magamat,
sors választott másik utat.

Próbáljunk meg rajta járni,
vagy ha nem... hát botladozni.
Beküldő: Marika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error