Témák » Ballagás » Ismeretlen : Köszönök mindent !
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 4525
Köszönök mindent !
Tényleg nyolc éve volt már öreg iskolám,
mikor kapudon beléptem először én ?
Majd segítő kezeket nyújtott sok tanár,
hisz ők is itt kezdték még annak idején.

Mennyi szépet tanultam az évek alatt,
s milyen rövid így utólag ez a nyolc év!
Bár elmúlt már, mégis örökre meg marad
felidézem majd a múltra emlékezvén .

Nyolc éve érkeztem remegő kezekkel
és most nyolc év után búcsúzom s elmegyek.
Tanáraimnak mindenért köszönettel
e remegő kézzel visszaintegetek!
Bd
2016. április 29. 14:15:19
gyönyörű vers
vikii 12
2015. február 21. 15:01:14
Tetsziik
Bob
2013. november 21. 14:24:39
Ma nagyon elzkedte9k rekle1mozni,- be1r e9n jf3 re9gen megedrtam me1r ezt : Be1r e9n me1r szavaztam anno - aki akarna, me9g megteheti. Terme9szetesen az e9n tippem : V.Alinda ! Kf6nnyede9n lehet a neten is szavazni!Megjegyzem : me9g sosem le1ttam, ki nyerte az autf3t.
Új hozzászólás
 Error
 Error