Témák » Magány » Németh Ádám: Különc vagyok, nem tagadom
Beküldve: 2012.05.12.
Ennyien olvasták eddig: 2352
Különc vagyok, nem tagadom
Jártam már magas hegyekben,
Mély földekre szoktam térni.
De mégis dombok ködében,
Tudok egyedül élni.
Beküldő: Németh Ádám

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error