Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Most csak szeress
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2427
Most csak szeress

Most csak szeress! Ne gondolj másra!
Csak kettőnkre gondolj e forró éjszakán!
Amíg az ajkam ajkadat érinti,
nem érhet minket semmi baj talán.

Most csak ölelj! Nem kérek többet!
Csak szorosan ölelj karjaiddal át!
Ahogy a napfény a bimbódzó virágot,
amelytől kinyílva ontja illatát.

S most aludj nyugodtan! Majd őrzöm az álmod!
Ahogy a vén hold a csillagok hadát
öleli lágyan, karjaiba zárva,
s rájuk vetíti minden sugarát.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error