Témák » Szabadság » Meggyesi Éva: Szabadon szeretnék
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 5394
Szabadon szeretnék


Szabadon szeretnék szállni
úgy ,ahogy eddig még soha ,
hogy ne tartson vissza senki ,
s ne törjék szárnyamat soha .

Szabadon szeretnék szállni ,
akár a nyári fellegek,
melyek hirtelen eltakarják
a napsütötte kék eget.

Szabadon szeretnék szállni
szelek szárnyain csendesen ,
hogy ne tartson vissza majd senki
amikor végleg elmegyek .

Szabadon szállok a szélben
ledobva minden láncomat ,
s nem fogok sajnálni semmit,
ami utánam itt marad.
Beküldő: Meggyesi Éva
MARGÓ
2016. június 12. 09:18:32
GYÖNYÖRŰ
Jani
2015. január 30. 05:13:15
Mi ez nyelvtörő xdd
kamilla
2015. január 05. 20:35:52
ezt mondomvers és proza mondom meg mondom ha nyerek
helga 12
2014. október 28. 10:28:06
nagyon jo enis beleszeretem ?? <3
Vanda09
2014. március 17. 17:16:48
Nagyon tetszik, beleszerettem.<3
Új hozzászólás
 Error
 Error