Témák » Mindennapok » Ismeretlen : Ellentétek
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 4957
Ellentétek
Angyalok és ördögök irányítják életem,
Olykor szomorúság néhol boldogság van lelkemen.
Hó és eső, csak egy kis különbség,
Szerelem, szeretet, gyűlölet, mi lehet még.

Ha az ember boldog, biztos vége lesz,
Ha meg szomorú, a boldogság is úr lesz.
Egyszer fent, egyszer lent, tartja a mondás,
Nekem csak a boldogság kéne, a fent és nem más!

Mégse lehet mindig minden jó,
Látod, most például esik a hó.
A rossz korszaknak is egyszercsak vége,
Csak jönne már el a pillanat végre!
Beküldő: Váradi Réka
Beri
2017. június 06. 19:04:04
Nagyon teszik! Imádom a verseidet! Szívhez szólnak és sokszor magam is benne érzem magam! Köszönöm!
Pisti
2013. december 06. 23:30:56
Nagyon tetszik, pozitív mondandó, őszinte gondolatok. ;)
Váradi Réka
2013. január 29. 22:27:46
A vers a saját költeményem,szeretném,hakritikát kapnék róla. Előre is köszönöm! :)
Új hozzászólás
 Error
 Error