Témák » Szabadság » Schmidt Károly: Más világ
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 2913
Más világ
Félhomályban üldögélek,
hozzám halkan szól a csend,
itt most csendben van a lélek,
fejemben honol a rend.

Szárnyakat bont gondolatom,
járom csillagutamat.
Igaz álom, vagy valóság
teljesíti vágyamat?

Félelmek és rút rémképek
nem feszítik agyamat,
csendnek hangja andalító,
elhagyom tudatomat.

Fény ösvénye szólít engem:
Utamat Neked adom,
lépj rá bátran, nem kell félned,
itt örök a nyugalom!
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error