Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Csak egy szó.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2973
Csak egy szó.


Csak egy szó,csak egy hang,
mit tőled szeretnék
csak néhány ölelés,
mitől megremegnék.

Csak néhány simítás
fáradt arcomon
csak néma ölelés
gyönge vállamon.

Csak egyetlen hang!
Mely engem hív talán
csak egyetlen sóhaj,
mely értem kiált.

S én mennék,rohannék
tűzön-vízen át
s nem kérnék cserébe
érte semmi mást.

Csak néhány tiszta szót,
mely lelkemig hatol
melytől úgy érzem
várnak valahol.

S mint a hűs lombok közt
csörgő friss patak
úgy futnék hozzád,
némán,boldogan.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error