Témák » Élet » Németh Ádám: Ki voltam?
Beküldve: 2012.05.12.
Ennyien olvasták eddig: 1036
Ki voltam?
Elveszett létem
Hol vagy már te élet?
Keresem míg élek
Vesztembe vezettem

Mert hát menekül előlem
Éjszakánként utat nyer
És ha egyszer elkapom
Többé már nem engedem

S már lassan elfelejtem
Ki is voltam akkor
Mikor ő volt az enyém
Mindig oda ront.
Beküldő: Németh Ádám
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error