Témák » Megbocsátás » Ismeretlen : Az aranyhal és a macska
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 3061
Az aranyhal és a macska
A tó partján áll a macska,
Hátha van ott pár halacska.
Egy kis ponty épp arra vágtat,
Kedves macska kívánj hármat!
Egy tál tejet,két tál vajat,
Így másnak is jut és marad!
Beküldő: Borzsák Boglárka

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error