Témák » Elmúlt szerelem » Genál Piroska: Fény és árnyék
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 1780
Fény és árnyék
Nem mehetsz mindig a fényben,
az árnyék is kell Neked.
Ha mindig a Napba nézel,
Könnyes lesz a két szemed.

Jó az árnyékban megbújni,
hol, ölelhetsz, kit szeretsz.
Ha el talál hagyni Téged,
eltitkolhatod fájó könnyedet,
ne nevessen rajtad a gúnyos tömeg!
Beküldő: Genál Piroska

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error