Témák » Szerelem » Ismeretlen : Van úgy,hogy beköszönt..
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2136
Van úgy,hogy beköszönt..
Van úgy,hogy beköszönt,és feldúlja a lelket. Van úgy, hogy elmúlik és megtöri a szívet. Ha vele élsz, szárnyalsz és le győzöl mindent. De nélküle nincs semmi, éled az üres csendet...
Beküldő: Hauzer Attila

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error