Témák » Idő » Ráth József: Kiskutyám
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1788
Kiskutyám
Valami nagy csínytett után
Megvertem vidám kiskutyám.

Rámnézett mint síró gyerek,
De hűek ezek a szemek.

Szinte mondta: ne bánts többé
Veled leszek mindörökké.

Most már öreg. Sok év után
Mintha nem nézne már úgy rám.

Úgy néz, mint beteg emberek:
De hűek ezek a szemek.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error