Témák » Vágyakozás » Korda Tibor: Krémes arc
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1695
Krémes arc
Egy tűnő arc után vágyódom
Mosolygó, tarka arc után
Egyszer láttam, egy téli délutánon.

Kikacagott a meleg prémből
Az arc friss volt, üde, hamvas
Rózsaszínű a sok krémtől.

Egyszer láttam, többször nem,
De ma is látom, sokszor látom
Amint kacagva tova libben.

Kerestem, de nem találtam
Jártam kertben, téren, utcán
S kerestem mindamerre jártam.

Hiába jártam nem találtam
Elvesztettem tolongásban
S örökre tőle - jaj - elváltam.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error