Témák » Élet » Petőfi Sándor: Élet, halál
Beküldve: 2011.03.17.
Ennyien olvasták eddig: 1842
Élet, halál
Boldog, kinek fejére
Az ég oly sorsot mért,
Hogy bor- s leányért éljen
És haljon a honért.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error